PuikA! Aktivais
Number of posts : 20 Registration date : 18.05.08
| Tēma: GameMaster 20/05/08, 06:29 pm | |
| 1.Reinis 2.14 3.Tāpēc,ka serverim vajag ieviest dzīvību.Skatīšos vai serverī nelamājas,ne4ito neaizskar citus spēlētājus ar rupjiem vārdiem utt 4.Tādēļ,jo es palīdzētu servera atīstībai,megināt pielabot servera kļūmes.Es rīkotu intresantus quest un,kad serverī būs kādi 15 spēlētāji online tad varētu rīkot kādu big quest ar intresantiem uzdevumiem kuru vadītu kādi 3 GM un aicinātu savus draugus spelēt 5.Sāksim ar to dzīvoju Tukumā: Interesējos par basketbolu, tehnisko sportu,hokeju, patiik paseedeet pie datora (mu,cs). Patīk patusēties ar draugiem.Protams, interesē arī meitenes.Mācos Tukuma Raiņu ģināzijā. 6.Zinu 7.LAT,ENG,RUS,GER 8.Puika 9.Sāksim ar to, ka 1. labums ir tas, kad es dienā diezgan lielu laiku pavadu serverī. Jēga no manis būtu tāda, kad es palīdzētu jauniņajiem kačāties, tādējādi radot viņos pārliecību palikt šajā serverī. Rīkotu questus(protams ar mēru), vaktētu serverī kārtibu, sodītu tos, kas pārkāpj servera noteikumus.Varētu vel ievieto foruma pamācības utt. P.S Manam charam naw 5 res cerams ka piedosiet | |
|
MadDevil Aktivais
Number of posts : 28 Registration date : 13.05.08
| Tēma: Re: GameMaster 20/05/08, 06:50 pm | |
| tev ir jābūt vismaz 5 res un 1 nedēļu jābuūt reģistrēta foruma un jābūt aktīvam. | |
|
eXtAzY Admin
Number of posts : 45 Registration date : 26.04.08
| Tēma: Re: GameMaster 20/05/08, 07:16 pm | |
| - PuikA! rakstīja:
- 1.Reinis
2.14 3.Tāpēc,ka serverim vajag ieviest dzīvību.Skatīšos vai serverī nelamājas,ne4ito neaizskar citus spēlētājus ar rupjiem vārdiem utt 4.Tādēļ,jo es palīdzētu servera atīstībai,megināt pielabot servera kļūmes.Es rīkotu intresantus quest un,kad serverī būs kādi 15 spēlētāji online tad varētu rīkot kādu big quest ar intresantiem uzdevumiem kuru vadītu kādi 3 GM un aicinātu savus draugus spelēt 5.Sāksim ar to dzīvoju Tukumā: Interesējos par basketbolu, tehnisko sportu,hokeju, patiik paseedeet pie datora (mu,cs). Patīk patusēties ar draugiem.Protams, interesē arī meitenes.Mācos Tukuma Raiņu ģināzijā. 6.Zinu 7.LAT,ENG,RUS,GER 8.Puika 9.Sāksim ar to, ka 1. labums ir tas, kad es dienā diezgan lielu laiku pavadu serverī. Jēga no manis būtu tāda, kad es palīdzētu jauniņajiem kačāties, tādējādi radot viņos pārliecību palikt šajā serverī. Rīkotu questus(protams ar mēru), vaktētu serverī kārtibu, sodītu tos, kas pārkāpj servera noteikumus.Varētu vel ievieto foruma pamācības utt.
P.S Manam charam naw 5 res cerams ka piedosiet Nee to mees tev nepiedosim un GM nevar kachaat PLAYER'S | |
|
laurucis n00b
Number of posts : 7 Age : 30 Location : PArogre Registration date : 18.05.08
| Tēma: Re: GameMaster 20/05/08, 08:25 pm | |
| GM var ka4at players Tikai vinjam nedrikst buut FULL stati NO admina | |
|
KrIsIs Aktivais
Number of posts : 41 Age : 30 Location : Daugavpils Registration date : 07.05.08
| Tēma: Re: GameMaster 21/05/08, 02:35 pm | |
| | |
|
eXtAzY Admin
Number of posts : 45 Registration date : 26.04.08
| Tēma: Re: GameMaster 21/05/08, 03:07 pm | |
| KrIsIs un MadDevil Juus apnikaat spamot Ja juus to saucat par aktiivu piedaliishaanos forumaa tad juus dzili maldaaties Visi juusu posti tika dzeesti EDIT: Un administraacijai pashai ir galva uz pleciem P.S Un tas pieraada ka juus neeasat pilniigi nogatavojushies lai kluutu par GM jo juus izcelaties ar bernishkiigumu | |
|